Westrand Car Show -1935 MG N Type Magnette (NB)

Hierdie week se nuwe poste

8 Julie 2019

Hierdie week skryf ons oor 3 Ford Produkte, n Onbekende Amerikaanse kar, twee Britse karre en ‘n Franse maatskappy wat aan n Italianer behoort het en karre in Duitsland gebou het, en dan is daar ‘n nuus berig oor ‘n nuwe elektriese kar wat uit Holland kom. Kliek op die skakels om deur na die pos te gaan. Mooi week vir almal en ry veilig want vir eimand is jy die wereld.

The Westrand Car Show is a Classic Car Show. TO QUALIFY FOR ENTRANCE TO A COMPETITIVE CLASS, VEHICLES MUST HAVE BEEN BUILT OR REGISTERED FOR THE FIRST TIME IN 1999 OR EARLIER. Only the first 180 QUALIFYING vehicles will receive a commemorative medallion. Any newer vehicle is welcome to be entered as a “non-competitive vehicle” and to be placed on show just because of “the spirit of motoring” and the desire to share the joy that your wheels bring you, with all of the rest of us. See the list of classes below and the entrance form. Remember its a fun day, so don’t take it too seriously.

Non-Competitive vehicles may enter at the gate on the day.

The Westrand Car Show is an alcohol-free event and any person found to have in their possession or to be consuming alcohol will not be admitted and/or will be asked to leave the premises of Dr. Havinga School. 

oooOOOooo

Die Westrand Car Show is ‘n klassieke motorskou. OM TE KWALIFISEER VIR TOEGANG TOT ‘N KOMPETERENDE KLAS, MOET VOERTUIE VIR DIE EERSTE KEER IN 1999 OF VROEËR GEBOU OF GEREGISTREER WORD. Slegs die eerste 180 KWALIFISERENDE voertuie sal ‘n gedenkmedalje ontvang. Enige nuwer voertuig is welkom om as ‘n “nie-mededingende voertuig” ingeskryf te word, en dit net te danke aan” die gees van motor” en die begeerte om die vreugde wat u wiele vir u bring, saam met ons almal te deel. Kyk na die lys van klasse hieronder en die ingangsvorm. Onthou, dis ‘n pret dag moenie dit te ernstig opneem.

Nie-mededingende voertuie mag op die dag by die hek inteken.

Die Westrand Car Show is ‘n alkoholvrye gebeurtenis, en enige persoon wat bevind dat hy in besit is en/of alkohol inneem, sal nie toegelaat word nie en/of gevra sal word om die perseel van die Dr. Havinga skool te verlaat.

Competition Classes Enter Your Vehicle

Image Attribution of the vehicles featured above, appears on the relevant post.